RVS Leek start 2020 met ontwikkeling en verbouwing

30 april 2020
LEEK – Vandaag presenteert metaalbedrijf RVS Leek de nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl. Deze vernieuwingen vormen de opmaat naar verdere groei en ontwikkeling in 2020 onder de nieuwe naam RVS Noord.
Het Leekster bedrijf is in ruim 30 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in de verwerking van RVS. In opdracht van bedrijven door heel Europa bewerkt RVS Noord roestvaststaal voor de constructie van apparaten, machines, tanks en ook liftomkleding. “RVS Noord is voor klanten het startpunt voor roestvaststaal,” aldus algemeen directeur Gerrit Jellema. “Doordat we alle werkprocessen in eigen huis hebben, zijn we in staat om klanten totaalontzorging te bieden in plaatbewerking en RVS.”

Jaar van ontwikkeling en groei
Het afgelopen jaar stond voor RVS Noord in het teken van interne ontwikkeling en groei. “Er is hard gewerkt om alle bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en delen te automatiseren. Daardoor kunnen we sneller schakelen en zijn onze specialisten nog beter in staat om hun vakkennis goed in te zetten.” Ook 2020 zal in het teken staan van ontwikkeling. “De presentatie van de nieuwe naam en huisstijl is een eerste stap. Er wordt momenteel achter de schermen hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw kantoorpand op de huidige locatie van RVS Noord.” Doel is om voor de zomer te starten met de verbouwing, zodat het nieuwe kantoor voor het eind van het jaar in gebruik kan worden genomen.

Kracht van technisch vakpersoneel
De ontwikkelingen geven een positieve boost aan het team van RVS Noord. “Onze vakmensen zijn de kern van ons bedrijf,” benadrukt Jellema. “Juist door stappen te zetten en onze klanten meer en meer te ontzorgen, zien we dat onze specialisten echt kunnen doen waar ze in uitblinken. En dat zorgt ervoor dat onze mensen jarenlang bij ons blijven werken.” In verband met de groei van het metaalbedrijf uit Leek is er ruimte voor technisch vakpersoneel en biedt RVS Noord ook BBL-leerplekken voor ambitieuze jongeren. Meer informatie over het bedrijf en actuele vacatures op www.rvs-noord.nl.